UW SCHOENENWINKEL VOOR STIJL EN COMFORT MET PERSOONLIJK ADVIES

Bij Via Scarpa wordt er niet met uw voeten gespeeld, dames.

Integendeel zelfs. Of uw voeten breed of smal zijn, of u al dan niet steunzolen draagt, of u de ideale tenen hebt of verre daarvan… wij zoeken tot we de schoen vinden die u past, binnen het budget dat u past. Onze jarenlange ervaring in de modebranche gebruiken wij met plezier, doch geheel vrijblijvend, bij het vinden van de juiste schoen en/of handtas bij uw outfit.

Wij hebben ons nu gespecialiseerd in het merk VIONIC. Iedere schoen heeft een standaard voorgevormde zool ter ondersteuning van de voet en het stimuleren van een correcte houding. De zool is ook in drie zones ingedeeld voor maximaal comfort.

Ga dus gauw eens een kijkje nemen in onze webshop of kom eens langs in onze winkel, onze deur staat altijd open, de ingang is volledig vrij en de koffie direct klaar. Hopelijk tot binnenkort!

Indien u liever rustig op afspraak komt, kan dat op maandag- en dinsdagvoormiddag van 9u tot 12u, en dit zonder enige aankoopverplichting.

Is je maat niet meer beschikbaar, stuur ons een berichtje via de contactpagina en we gaan na of je favoriete schoen nog leverbaar is.

Vriendelijke groeten van het Via Scarpa team

 Steenweg 413

9470 Denderleeuw 

Doorlopend open van woensdag tot zaterdag van 10-18u.

Maandag- en dinsdagvoormiddag op afspraak